Αρχική Σελίδα

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Huanawell είναι τόσο εύκολο να καθεί επιχειρήσεις με. Βιομηχανικοί ηγέτες στην επιλογή και τη διαθεσιμότητα προϊόντων, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και τη χρονική ανοχή, την αποδοτικό παράδοση και το φορτίο και τη μεγάλη υποστήριξη.

—— Xavier Castelltort

Δεν έχω έχω την υπηρεσία αυτό το αγαθό σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διευθύνω την επιχείρηση με την επιχείρησή σας πάλι από το χρόνο στο χρόνο εμείς απαιτώ άλλα προϊόντα ασφάλειας, και να εντοπίσει την από μια πηγή είναι λαμπρή.

—— Paul Martin

Έχω αγοράσει από ZOYET από το 2012 και έχω βρεί πάντα τη διαχείριση και το προσωπικό για να είμαι επαγγελματικό και γρήγορο στους σεβασμούς στη λήψη των αναφορών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί με την τιμολόγησή τους και είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος με τις ημερομηνίες παράδοσης. Έχουν εγκριθεί από την ασφάλεια και την ποιότητά μας.

—— Νικολά (Ke)

Η Stephanie και η ομάδα σε ZOYET μας έχουν εφοδιάσει πάντα με την καλή υπηρεσία με την προσωπική αφή και έχουν προσπαθήσει πάντα να δώσουν την ανταγωνιστική τιμολόγηση. Αποκτημένος μου από το πρόβλημα όταν χρειάζομαι τα πράγματα στη 11η ώρα.

—— Walter Ingles

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 • OEM / ODM

   

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

 • Ε & Α

   

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jully

Τηλ.:: 0086-15806182371

Φαξ: 86-158-06182371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)