Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧημικό εμπορευματοκιβώτιο αποθήκευσης

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC

Πιστοποίηση
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Huanawell είναι τόσο εύκολο να καθεί επιχειρήσεις με. Βιομηχανικοί ηγέτες στην επιλογή και τη διαθεσιμότητα προϊόντων, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και τη χρονική ανοχή, την αποδοτικό παράδοση και το φορτίο και τη μεγάλη υποστήριξη.

—— Xavier Castelltort

Δεν έχω έχω την υπηρεσία αυτό το αγαθό σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διευθύνω την επιχείρηση με την επιχείρησή σας πάλι από το χρόνο στο χρόνο εμείς απαιτώ άλλα προϊόντα ασφάλειας, και να εντοπίσει την από μια πηγή είναι λαμπρή.

—— Paul Martin

Έχω αγοράσει από ZOYET από το 2012 και έχω βρεί πάντα τη διαχείριση και το προσωπικό για να είμαι επαγγελματικό και γρήγορο στους σεβασμούς στη λήψη των αναφορών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί με την τιμολόγησή τους και είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος με τις ημερομηνίες παράδοσης. Έχουν εγκριθεί από την ασφάλεια και την ποιότητά μας.

—— Νικολά (Ke)

Η Stephanie και η ομάδα σε ZOYET μας έχουν εφοδιάσει πάντα με την καλή υπηρεσία με την προσωπική αφή και έχουν προσπαθήσει πάντα να δώσουν την ανταγωνιστική τιμολόγηση. Αποκτημένος μου από το πρόβλημα όταν χρειάζομαι τα πράγματα στη 11η ώρα.

—— Walter Ingles

Είμαι Online Chat Now

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC
Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC

Μεγάλες Εικόνας :  Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: ZOYET
Πιστοποίηση: CE EN60079
Αριθμό μοντέλου: Σειρά ZYCCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αδιάβροχο ύφασμα
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 PC το μήνα

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC

περιγραφή
Πάχος: όλος ο χάλυβας Χρώμα: Εποξικό χρώμα
Πόρτα: ενιαίες διπλές πόρτες Ικανότητα: Προσαρμοσμένος

ZOYET υπαίθριο αλεξίπυρων χρωμάτων αποθήκευσης εμπορευματοκιβώτιο βιομηχανικής ασφάλειας εμπορευματοκιβωτίων πυρίμαχο

 

Κατά επιλογή των υπαίθριων χημικών κτηρίων αποθήκευσης την επιλογή σας θα εξαρτηθεί από τα υλικά που αποθηκεύονται, πώς το κτήριο θα χρησιμοποιηθεί, τον όγκο της αποθήκευσης των υλικών και τη θέση των απαιτήσεων κτηρίου και σχεδίου.

Εάν τα υλικά που αποθηκεύονται είναι είτε εύφλεκτα είτε καύσιμα, θα χρειαστείτε ένα κτήριο που συναντά τον κώδικα 30 NFPA, τα ομοιόμορφα άρθρα 79 και 80 κώδικα πυρκαγιάς (UFC), ή έναν ισοδύναμο τοπικό κώδικα. Έλεγχος με την αρχή που έχει την αρμοδιότητα (AHJ) για να καθορίσει ποιος κώδικας επιβάλλεται τοπικά.

Η κατηγορία του εύφλεκτος-καύσιμου υλικού (αναφερθείτε στον κώδικα 30 NFPA) μπορεί επίσης να υπαγορεύσει ποιος τύπος οικοδόμησης κτηρίου απαιτείται. Τα υγρά κατηγορίας Ι, ΙΙ, ή ΙΙΙ εύφλεκτα και καύσιμα θα απαιτήσουν είτε ένα άφλεκτο κτήριο είτε ένα πυρκαγιά-εκτιμημένο κτήριο. Τα άφλεκτα κτήρια κατασκευάζονται του άφλεκτου υλικού (όπως ο χάλυβας), ενώ ένα πυρκαγιά-εκτιμημένο κτήριο κατασκευάζεται των άφλεκτων υλικών και περιλαμβάνει την πυρίμαχη μόνωση στους τοίχους. Τα πυρκαγιά-εκτιμημένα κτήρια διαιρούνται περαιτέρω σε κατηγορίες βασισμένες στην αντίσταση πυρκαγιάς των τοίχων, της στέγης και των ενάρξεων (πόρτες και διέξοδοι).

 

 

Τα πλήρη προϊόντα σειράς έχουν το certififi CE cate και το explosionproof certififi της Ευρώπης cate (το EN 60079).
Παρέχουμε τις επαγγελματικές λύσεις για την υπαίθρια αποθήκευση των επικίνδυνων χημικών ουσιών.
 
 
Τι γίνεται με την πυρασφάλεια;
 
Στην εμμονή στις προφυλάξεις πυρασφάλειας, καθοδηγήστε τους υπαλλήλους ότι τα εύφλεκτα και καύσιμα υλικά πρέπει να αποθηκευτούν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά πυρκαγιάς τους. Τα εύφλεκτα υγρά, παραδείγματος χάριν, πρέπει να χωριστούν από άλλο υλικό από έναν τοίχο πυρκαγιάς. Επίσης, άλλα combustibles πρέπει να αποθηκευτούν σε μια περιοχή 17 όπου το κάπνισμα και η χρησιμοποίηση μιας ανοικτής φλόγας ή μιας σπινθήρας-παράγοντας συσκευής είναι απαγορευμένα. Τα ανόμοια υλικά που είναι επικίνδυνα όταν μπαίνουν σε την επαφή το ένα με το άλλο πρέπει να αποθηκευτούν χώρια.
 
 

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC 0

 

 

 

Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC 1Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC 2Υπαίθριο εισαγώμενο explosionproof εμπορευματοκιβώτιο ZOYET για την αποθήκευση τυμπάνων IBC 3

 

 

 

 


 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jully

Τηλ.:: 0086-15806182371

Φαξ: 86-158-06182371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα