Αρχική Σελίδα Προϊόνταεύφλεκτα γραφεία ασφάλειας

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

Πιστοποίηση
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Huanawell είναι τόσο εύκολο να καθεί επιχειρήσεις με. Βιομηχανικοί ηγέτες στην επιλογή και τη διαθεσιμότητα προϊόντων, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και τη χρονική ανοχή, την αποδοτικό παράδοση και το φορτίο και τη μεγάλη υποστήριξη.

—— Xavier Castelltort

Δεν έχω έχω την υπηρεσία αυτό το αγαθό σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διευθύνω την επιχείρηση με την επιχείρησή σας πάλι από το χρόνο στο χρόνο εμείς απαιτώ άλλα προϊόντα ασφάλειας, και να εντοπίσει την από μια πηγή είναι λαμπρή.

—— Paul Martin

Έχω αγοράσει από ZOYET από το 2012 και έχω βρεί πάντα τη διαχείριση και το προσωπικό για να είμαι επαγγελματικό και γρήγορο στους σεβασμούς στη λήψη των αναφορών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί με την τιμολόγησή τους και είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος με τις ημερομηνίες παράδοσης. Έχουν εγκριθεί από την ασφάλεια και την ποιότητά μας.

—— Νικολά (Ke)

Η Stephanie και η ομάδα σε ZOYET μας έχουν εφοδιάσει πάντα με την καλή υπηρεσία με την προσωπική αφή και έχουν προσπαθήσει πάντα να δώσουν την ανταγωνιστική τιμολόγηση. Αποκτημένος μου από το πρόβλημα όταν χρειάζομαι τα πράγματα στη 11η ώρα.

—— Walter Ingles

Είμαι Online Chat Now

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο
ZOYET 8gal Flammable Storage Containers , fireproof Chemical Storage Cabinets For Laboratory
Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

Μεγάλες Εικόνας :  Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ZOYET
Πιστοποίηση: OSHA, NFPA
Αριθμό μοντέλου: Σειρά ZYC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων και ξύλινη παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs ανά μήνα

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

περιγραφή
Υλικό: Χάλυβας της Σαγκάη Bao Χρώμα: Εποξικό χρώμα
Χρώμα: Γκρίζος Πρότυπα: OSHA 29 CFR1910.106
Ικανότητα: 8 GAL/30L
Υψηλό φως:

γραφεία αποθήκευσης απόδειξης φλογών

,

αλεξίπυρα γραφεία αποθήκευσης

 

8gal εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο

 

Το γραφείο βιομηχανικής ασφάλειας προορίζεται να αποθηκεύσει το εύφλεκτο υγρό και μερικά επικίνδυνα χημικά υλικό και προϊόντα.

Γραφεία βιομηχανικής ασφάλειας των διαφορετικών διαστάσεων, οι οποίες παρέχουν την ασφαλή αποθήκευση για το εύφλεκτες υγρό και τις χημικές ουσίες. Χαρακτηρίζει το συμπαγές μέγεθος, αποθηκεύοντας τον εύκολα εύφλεκτο υγρό και οργανικό διαλύτη, κερδίζοντας σε πολύ προβλήματα και χρόνο που ξοδεύονται στον τρόπο να ανακτηθούν στο επικίνδυνο δωμάτιο αγαθών.

 

Τα γραφεία ασφάλειας επιτρέπουν την αυξανόμενη πρόσβαση στα συχνά χρησιμοποιημένα υγρά, χωρίς συμβιβασμό της ασφάλειας. Το φορητό μέγεθος κρατά τις περιοχές εργασίας ευέλικτες. Προαιρετική συνέλευση κρεμαστρών τοίχων χρήσης για το μοντάρισμα τοίχων. Αυτά τα γραφεία έχουν όλα τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα οφέλη των κλασικών γραφείων μας όπως περιγράφονται κατωτέρω.

Προστατεύστε τους εργαζομένους, μειώστε τους κινδύνους πυρκαγιάς, και βελτιώστε την παραγωγικότητα με την αποθήκευση των εύφλεκτων καυσίμων και των χημικών ουσιών στα κώδικας-υποχωρητικά γραφεία ασφάλειας. Σχεδιασμένος για να ανταποκριθεί OSHA και NFPA στα πρότυπα. Τα γραφεία ασφάλειας κατασκευάζονται του εύρωστου 1mm) παχιού διπλοτειχισμένου, ενωμένου στενά χάλυβα 18 μετρητών (με 1-1/2» (38mm) του διακένου υαλοπινάκων μόνωσης για την αντίσταση πυρκαγιάς. Οι υψηλής απόδοσης, αυτόματες πόρτες ανοικτές σε πλήρεις 180 βαθμούς και κλείνουν εύκολα και ασφαλώς για τη μέγιστη προστασία υπό τους όρους πυρκαγιάς όταν ωθούνται κλεισμένος. Η τριών σημείων σφαίρα ανοξείδωτου που κλείνει το σύστημα με το μάνταλο το κάνει την εργασία ακίνδυνα κάθε φορά.

Οι αμυδρός-ελαφρύς-αντανακλαστικές ετικέτες προειδοποίησης είναι ιδιαίτερα ορατές υπό τους όρους πυρκαγιάς ή κατά τη διάρκεια των διακοπών ρεύματος όταν φωτίζονται με έναν φακό.

 
Περιγραφή προϊόντων
 

1.Safety τα γραφεία κατασκευάζονται του διπλοτειχισμένου, ενωμένου στενά χάλυβα με 38 χιλ. του διακένου υαλοπινάκων μόνωσης για την αντίσταση πυρκαγιάς.
2.Built-στην τριών σημείων σφαίρα ανοξείδωτου που κλείνει την κλειδαριά, τη διπλή απόδειξη διαχείρισης κλειδαριών με το μάνταλο explosionproof και σκουριάς.
3.Equipped με το διευθετήσιμα γαλβανισμένα ράφι και το συρτάρι, με την ισχυρή ικανότητα φόρτωσης και είναι κατάλληλο για διάφορο της θέσης χρήσης.
4.The το φρεάτιο χυσιμάτων είναι υψηλότερο από 50mm, που θα σταματούσαν την ανατροπή των διαρρεσμένων υγρών, συμμορφώνονται με OSHA.
5.Dual οι τρύπες εξαερισμού με τα ανασχετικά μέσα φλογών θέτουν και στην δύο πλευρά του γραφείου, τα οποία μειώνουν τη συγκέντρωση της εσωτερικής πτητικής ουσίας αποτελεσματικά.
6.Durable το αμόλυβδο εποξικό σκόνη-παλτό τελειώνει για τη μείωση της επιρροής της διάβρωσης και του περιβάλλοντος.
7. η 1.5mm γαλβανισμένη άρθρωση παρέχει την ικανότητα να κρατηθεί η πόρτα, 180℃opening ελεύθερα.

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βιομηχανικού ασφαλούς γραφείου αποθήκευσης

 

* Το γραφείο βιομηχανικής ασφάλειας ZOYET συμμορφώνεται με τον ΚΏΔΙΚΑ 30, πρότυπα OSAH 29 CER 1910,106 και NFPA FM.
* Ο πλήρης διπλός χάλυβας φύλλων απόδειξης πυρκαγιάς στρώματος, στρώμα μόνωσης 38mm υποβάλλεται - μεταξύ του διπλού διαστήματος τοίχων στρώματος.

* Το μοναδικό σχέδιο της επίπεδης κορυφής μειώνει τη συλλογή ρύπου και κάνει τον εύκολο καθαρισμό.

* Χάλυβας φύλλων του πάχους άνω των 1.0mm όλος-που ενώνεται στενά μαζί καθιστώντας το ανθεκτικότερο και γερό, με την καλύτερη ικανότητα απόδειξης πυρκαγιάς

* Επαγγελματική και τυποποιημένη ετικέτα προειδοποίησης της υψηλής διαφάνειας

* Μικρή και ακόμη και η ραφή που παρέχεται από την άριστη κατασκευή πορτών βεβαιώνει την ανώτερη ασφάλεια.
* Τριών σημείων διαλογικό σύστημα κλειδώματος, εύκολος ανοικτός-περίβολος πόρτα γραφείων 180 βαθμού με τα διπλά κλειδιά
* Η στρωματοειδής φλέβα ελέγχου χυσιμάτων του ύψους 5cm αποτρέπει το μέγιστο έλεγχο διαρροών στο τυχαίο χύσιμο
* Διπλές διέξοδοι με το ανασχετικό μέσο φλογών που τίθεται στο γραφείο
* Τα μοναδικά ράφια ελέγχου και διαρροής χυσιμάτων μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μεταξύ του επάνω-κάτω γαντζώνοντας υποστηρικτή

* Εσωτερικές ενωμένες στενά κρεμάστρες ραφιών για να προσφέρει τη μέγιστη σταθερότητα «καμίας ολίσθησης». Εύκολος να ρυθμίσει το ράφι και να οδηγήσει τις διαρροές στο φρεάτιο γρήγορα.

Πραγματική εικόνα του γραφείου μας

 

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο 0Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο 1

Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο 2Εύφλεκτα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης ZOYET 8gal, αλεξίπυρα χημικά γραφεία αποθήκευσης για το εργαστήριο 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jully

Τηλ.:: 0086-15806182371

Φαξ: 86-158-06182371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα